Страните от бившия социалистически блок, както и Украйна и балтийските

...
Страните от бившия социалистически блок, както и Украйна и балтийските
Коментари Харесай

В руския парламент: Бившите соц. страни са задължени на Русия и трябва да са благодарни

Страните от някогашния социалистически блок, както и Украйна и балтийските страни, са задължени към Русия и би трябвало да са ѝ признателни за всичко, което е вложено в тях. Това мнение изрази ръководителят на Държавната дума (долната камара на съветския парламент " Вячеслав Володин, представен от ТАСС.

Той разяснява, че " Украйна, страхувайки с, че ще загуби доходи от преноса на съветски газ, желае парична отплата за построяването на газопровода " Северен поток 2 " от съветската страна, Чехия желае отплата от 40 милиона евро за детонация в склад за оръжия във Врбетица, за която се твърди, че е проведена от съветските специфични служби.

Балтийските страни, " откакто не съумяха да решат личните си стопански проблеми, желаят някаква отплата за руския интервал. "

" Когато тези страни бяха измежду страните от социалистическия лагер, те привикнаха да живеят за сметка на другите. Навикът си остана. Нямаше да остане подобен табиет, в случай че имаха суверенитет и самостоятелност не на думи, а на каузи ", тези страни са тръгнали по пътя на сателитните страни.

Според Володин " политиката не е обществена сигурност ", " да получавате пари и да бъдете самостоятелни, няма да се получи ".

" Да, не Русия ви е длъжна, а вие сте длъжници на Русия. Бъдете признателни: жителите на Руската федерация не желаеха от вас това, което ви дадоха, откъсвайки се от себе си ", изясни той.

Той изясни, че става въпрос за основаните работни места в тези страни, вложението на сили и средства в тяхното развиване, отбрана от външни провокации и закани.

" Не забравяйте, че Русия беше тази, която пое всички отговорности за погашение на задълженията на Съюз на съветските социалистически републики ", добави той.

" Ако нямате съвест, тогава най-малко би трябвало да си знаете мярката. Не забравяйте, че на руснакът лишава доста време, с цел да се впрегне, само че стане ли, работи бързо. Би било редно да се извините. И започнете връзки, с мисъл за бъдещето ".

" Спрете да обвинявате Русия за всичките си проблеми. Започнете от себе си. От 30 години изграждате самостоятелни страни. Не се самозаблуждавайте, не заблуждавайте и другите ", изяснява Володин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР