Страховете на хората се използват за бъдещи електорални пресмятания. Това

...
Страховете на хората се използват за бъдещи електорални пресмятания. Това
Коментари Харесай

Български възход няма да играе с кворума при гласуване на кабинета Габровски

Страховете на хората се употребяват за бъдещи електорални пресмятания. Това съобщи пред БиТиВи водачът на " Български напредък " Стефан Янев по повод даването на военна помощ за Украйна.

Геостратегическият избор на страната ни не би трябвало да бъде поставян под въпрос, по думите му. България застава на страната на жертвата в този спор, акцентира Янев. Давайки оръжия на Украйна няма да се въвлечем във война, по мнението му.

Възможно е държавно управление от специалисти, само че то би трябвало да има връзка с механизъм за политическа поддръжка, счита Янев. За него е значимо да се знае кой носи отговорността.

Все още има въпроси за изясняване преди БВ да реши дали ще поддържа Николай Габровски. ПГ на " Български напредък " няма да играе с кворума при гласоподаване на кабинета Габровски, стана ясно от думите на Стефан Янев.

Той не е разговарял с Румен Радев третият мандат да отиде при БВ. Нямам упоритост за изпълнителната власт, акцентира водачът на " Български напредък " като разясни, че не е значимо кой е в изпълнителната власт, а да има такава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР