Страхил Ангелов, екс-депутат на БСП Васил Терзиев и ало измамниците,

...
Страхил Ангелов, екс-депутат на БСП Васил Терзиев и ало измамниците,
Коментари Харесай

Той застана с името си и разкри сценария: Неделя Ваня бие Терзиев, в понеделник Денков дава оставка

Страхил Ангелов, екс-депутат на Българска социалистическа партия
Васил Терзиев и ало измамниците, които го издигнаха и го употребяват за „ дойна крава “, ще изгубят София!
Преднината на Ухото се топи и разликата сред него и Григорова ще е по-малко от 6%, откакто бъдат обработени всички протоколи.
На 5 ноември ги чака същинско цунами! Пълно оскърбление за ГЕРБ и Борисов, който се опита да сдаде властта на шепа търгаши и някакъв милионер безпътник.
Днес ще наддат огромен писък за миличките им машинки и ще създадат всички вероятни внушения, че за балотажа в столицата им трябват доста, но доста незабавно.
ППДБ, обединението мандатоносител на сглобката, губят на всички места – спред мен няма да вземат нито един регионален град. След като падне и София, това държавно управление и изобщо така наречен „ положителни сили “ губят легитимност и Денков би трябвало мигновено да си върви – назад в мрака, откъдето е излязъл!
След балотажа следва оставка и предварителни парламентарни избори. Тази власт няма да може да резервира сегашния си безразсъден формат.
Браво, софиянци! А ти, Кирчо, шарлатанино, стой да стрижеш Васко десето, продължавайки да го лъжете, че ще става кмет – няма да стане, ще си върви в къщи на 5-ти, а вие на островите или по-добре в Курило!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР