Страх скова семейството на братята близнаци милионери от струмянското село

...
Страх скова семейството на братята близнаци милионери от струмянското село
Коментари Харесай

Пребиха близнаците-милионери от Микрево

Страх скова фамилията на братята близнаци милионери от струмянското село Микрево, които завоюваха от Националната лотария през 2015 година 1 600 000 лв., спортна кола и къща. Близнакът Светослав Аспарухов и членове на неговото семейство са били нападнати с железни прътове и бухалки от неговия комшия Кирил Узунов след леко ПТП, съобщи struma.bg.

Силно изплашен за живота на фамилията си, Светослав е потърсил кореспондент на медията, с цел да опише на какво са подложени дружно със фамилиите на братята му Ангел и Благовест Аспарухови. Ето и неговия роман:

“На 1 март рано сутринта към 8 ч. аз, брат ми и племенникът ми станахме обект на посягане, насилство и побой, нанесени ни от съседа Кирил Узунов и брат му Ненко със сина си Димитър.

Вследствие на това най-сериозно пострада по-голямият ни брат Ангел, който бе признат в хирургично поделение на санданската болница със счупени ребра. Със 7 шева в региона на главата бе и инцидентно притекъл се мъж от селото Любен, който искаше да успокои разярения Кирил Найденов Узунов. За да стане по-ясно какво тъкмо провокира експанзията на Кирил към мен и околните ми, ще опиша, че има предистория за парцели. Той желае да присвои част от наш парцел, където живеем и за който имаме налични документи за благосъстоятелност.

На първи март сутринта отидох с кола до Изипей, който се намира при хранителния магазин в селото, защото имах за погашение облага от 410 лева в резултат на онлайн
хазартна игра. Бях самичък тогава и бързах да се върна, с цел да закарам моето дете и на брат ми на учебно заведение. Връщайки се да взема племенника ми от у дома, в региона на магазина трябваше да пресека кръстовище и карах със съобразена скорост, когато видях спрял микробус “Мерцедес” пред мен, който внезапно потегли с цялостна газ на заден ход и се заби в предницата на колата ми. Всичко стана за момент, доста необичайно, като че ли като ме видя, този господин съзнателно се заби в мен. Уплаших се от лекото ПТП и незабавно слязох от колата да видя какво става. В този миг от буса излезе съседът Кирил, “въоръжен” с две железни пръта и бокс. Агресивно потегли към мен и аз се уплаших, като го видях, и хукнах през полето да тичам до удома. Веднага се сетих, че най-вероятно ме е дебнал и преднамерено се е блъснал в мен, с цел да сътвори условия за побоища и изнудване. Всичко това се е записало и на камерите за видеонаблюдение на магазина.

Успях да избягам от лапите му и да се прибера вкъщи целият трептящ и в потрес от случилото се, при което незабавно позвъних на тел. 112, с цел да подам сигнала за цялата обстановка. С 16-годишния ми племенник, който ме чакаше да го закарам на учебно заведение, и по-големия ни брат Ангел тръгнахме към мястото на случая, с цел да изчакаме полицията. През това време Кирил пък викнал по телефона брат си Ненко и племенника си Димитър за подкрепление. Още като ни видяха там, нападнаха с бухалки брат ми и племенника, защото аз бях отишъл до колата. Брат ми е с голям брой синини по тялото и счупвания на ребра. Племенникът ми, който е под лекарско наблюдаване, тъй като е с депресивно разстройство, е още по-зле след тази обстановка, в която станахме жертви на психическо и физическо принуждение.

Съсед на Кирил и наш съсед – чичо Любен Найденов, който живее в непосредствена непосредственост до всички нас, инцидентно минаваше и се опита да успокои разярените биячи, само че те започнаха да го постановат безмилостно където сварят. Пристигнаха органите на реда от Струмяни и Сандански, както и кола за спешна помощ на Спешна помощ.

Брат ми и Любен ги закараха към болничното заведение в Сандански – брат ми поради счупванията по гръдния панер беше признат, а на Любчо му обработили раната на главата, зашили я и го пуснали за домашно възобновяване.

Та отново да обясня, че съгласно мен за цялата обстановка Кирил сътвори причина за лекото ПТП, което прерасна в разпра с нас поради това, че желае да присвои част от наше място, където ни е къщата и имаме документи за това. Той е някогашен пандизчия, осъждан и излежал присъда в чужбина, синът му сега е в пандиза в Гърция. Братът на Кирил – Ненко, също е с престъпно досие. Синът на Ненко, прочут като Митко Лихвара, е в развой на правосъдни каузи за лихварство. Как да живеем умерено оттук насетне, обградени от престъпни видове, това са рискови хора. Преследват ни, с цел да ни изнудват за парцели, и Бог знае още какво желаят от нас.

Временно спряхме децата от учебно заведение и детска градина след този случай. Страхуваме се от акъла им и от това, на което са способни. Само 2 дни преди случая Ненко и синът му Митко са пристигнали от Германия, под карантина са сякаш, само че и това не ги спря да излязат с бухалки против фамилията ми. Жена ми е в потрес също.

Надявам се, че органите на реда и правораздаването ще снемат всички записи от видеонаблюдението на магазина и там ще видят всичко това, за което описвам пред медията ви. 5 индивида ни задържаха за 24 часа в районно управление (на МВР) – Сандански. Два-три дни имаше засилено полицейско наличие в селото, с цел да не стане някоя пакост.

Дано не ни се случи нещо още по-опасно, опасяваме се за животите си”, описа Светослав Аспарухов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР