Стоян Алексиев бил на върха на щастието, защото бил в

...
Стоян Алексиев бил на върха на щастието, защото бил в
Коментари Харесай

Стоян Алексиев чака бебе: Палавият актьор получи благата вест от Лондон

Стоян Алексиев бил на върха на щастието, тъй като бил в трепетно очакване на бебе. До три месеца артистът щял стане още веднъж дядо, само че и този път на внучка.
Новината заяви неговата снаха Яна Титова, която е брачна половинка на по-малкия от двамата му синове – Александър. Бъдещият баща е прочут на публиката с ролята си на доктор Василев в първите сезони на докторската сага „ Откраднат живот “. Въпреки че в началото Яна и Александър не желали да знаят какъв е полът на бебето, с цел да може раждането му да бъде цялостна изненада, бременната актриса и режисьорка не устояла на любознанието си и при последния си обзор научила от лекарите, че ще има момиченце. Това ще е втора щерка за нея и Александър. И преди на научат, че ще имат дъщеря, двамата се надявали навръх това, тъй като и дребната Ая желала сестричка.
Макар от много време арт фамилията да живее и работи в Лондон, Яна се доверила на родни акушер-гинеколози и щяла да ражда в столична болница.

Поне подобен бил проектът, в случай че контракциите не започнели я в самолета на път за родината, я в лондонския градски превоз. Тя споделя, че животът им зад граница с Александър бил забавен и динамичен, само че когато решили да емигрират, битовизмите и непредвидените компликации едвам не ги разделили. Заедно обаче се справили с първите сериозни моменти на безпаричие и това им помогнало да се опознаят още повече и любовта им един към различен да стане още по-силна.
Зачеването на второто им дете било безусловно мечтано и планувано, тъй като и двамата мечтаели за огромно семейство с доста наследници. Противно на мълвата, че Александър и Яна не поддържат връзка с неговия татко Стоян поради скандалната му любовна спекулация с 44 години по-младата от него актриса Ивана Бобойчева, те били необятно скроени и не го съдели за извънбрачната му връзка и щели да разчитат на неговата помощ и тази на законната му жена Надежда за развъждането на бебчето.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР