Стотици сливналии събра традиционното шоу по запалването на светлините на

...
Стотици сливналии събра традиционното шоу по запалването на светлините на
Коментари Харесай

Стотици се събраха за запалването на светлините на сливенската коледна елха

Стотици сливналии събра обичайното шоу по запалването на светлините на коледната елха в центъра на Сливен. Десетки застанаха за фотоси пред новите атракции, включени в тазгодишната коледна декорация в центъра на града. А тя е в действителност луксозна и феерична, на стойност към 100 хиляди лв..
Запалването на светлините на Коледната елха пред Община Сливен стартира с осъществявания на детско вокално студио „ Усмивка” с началник Мария Желева и продължи с концертна стратегия на нашумялата певица Тита, която бе бурно приветствана от публиката, привнасяйки към чистия коледен дух песни със буйни ритми и текстове, рисково близки до вулгарността. Тя пожела на сливналии да бъдат все по този начин шумни и да не стопират да мечтаят.
„ Това е времето, в което домовете ни са изпълнени с топлота и уют, единодушие, вяра, религия за по-добър утринен ден. Любимото време на най-малките ни съграждани, които трепетно чакат своите дарове “, означи в приветствените си думи към присъстващите кметът Стефан Радев.,,Бъдете живи и здрави, доста щастливи, и дано всяко ваше начинание се радва на триумфи. Пожелавам ви вълшебни празници, които да споделите с вашите близки и приятели”. Това пожела кметът на Сливен, който дружно с Тита и водещия на вечерта отброи секундите до запалването на светлините на коледната елха. Последваха обилни илюминации, които озариха небето над града.
Малко по-късно за пръв път в Сливен бе открита ледена пързалка. Атрактивно оборудване е разположеното над фонтаните източно от постройката на Общината и е с размери 12.5 на 20 метра.
Откриването на пързалката мина при нечуван интерес. В него се включиха струнен квартет " Grand Quattro " и фигуристи.
Ледената пързалка ще остане в Сливен до началото на месец март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР