Овен Това е зодия, която не прави компромис с качеството.

...
Овен Това е зодия, която не прави компромис с качеството.
Коментари Харесай

Коледен подарък според зодията

Овен
Това е зодия, която не прави компромис с качеството. По-добре е да зарадвате човек, роден под този знак, с нещо малко, само че скъпо, от колкото с огромни и непрактични дарове. Мъжът Овен би се зарадвал на някоя софтуерна джаджа или на нещо, обвързвано със спорт. Що се отнася до дамите от тази зодия – безценен парфюм или красиво долни дрехи, за предпочитане в черно.
Телец
 6 метода да създадете магични моменти тази Коледа 6 метода да създадете магични моменти тази Коледа
Тази година несъмнено научи всички ни, че няма нищо по-важно от фамилията и дома. А декември месец като че ли е отдаден точно на тази з...
Телците са естети по природа, които знаят по какъв начин да оценят най-фините и изискани неща. Те са непоправими романтици и биха желали поднасянето на подаръка да бъде изненадващо прелестно – хубава опаковка, доста панделки и картичка. И двата пола са същински чревоугодници, тъй че биха се зарадвали извънредно доста на бутилка скъпо вино, кошница с гурме сирена или бонбони.
Близнаци
Представителите на тази зодия обичат да изследват, да научават нови неща и подарък, обвързван с тяхната ученолюбивост е подобаващ. Забравете за " обичайните " разновидности като колан, портфейл или шал – Близнаците би трябвало да бъдат разтърсени и провокирани. Мъжете от зодията биха оценили подарък като самолетен билет до забавна дестинация, книга-гид за пътешествия или куфар. Нежните представителки на Близнаците пък ще грейнат, в случай че видят под елхата ваучер за уроци по танци, готварски или езиков курс.
Рак
 7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа 7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа
Коледа е толкоз близо, а има още толкоз неща, които могат да се случат в живота ни! Някои зодии могат да чакат вълнуващи вести, ко...
Раците биха се зарадвали на подарък, за който са ви загатнали по-рано, че биха желали да получат. Това за тях значи, че вие освен ги слушате, само че и чувате. Ако не се сещате за движимост, която те са ви споделили, че харесват, тогава заложете на сантименталните изненади – колаж от фотоси да вземем за пример. Всякакви неща за дома като възглавници, спално долни дрехи в топли и цветове, свещи с гальовен мирис, биха били удачни.
Лъв
За тях е значим методът на поднасяне, а не толкоз наличието. Все отново, колкото по-голяма сума пари вложите, толкоз по-щастливи ще ги извършите. Ако в действителност желаете да извършите празника им паметен, подарете им домакински любим.

Още от КОЛЕДЕН ДУХ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР