Колкото повече наближават коледните празници, толкова повече писма получава добрият

...
Колкото повече наближават коледните празници, толкова повече писма получава добрият
Коментари Харесай

Какъв е актуалният адрес на Дядо Коледа?

Колкото повече наближават коледните празници, толкоз повече писма получава положителният белобрад дъртак. Всяко дете изписва от горе до долу лист хартия, трансформирайки го в лист с мечтани дарове.

Ако и вашите деца са слушали задоволително през годината и желаете те да получат най-големите и най-вълнуващи дарове, за които мечтаят, ето го настоящият адрес на Дядо Коледа:

Santa Claus

Arctic Circle

96930 Rovaniemi

Finland

Канадците обаче не са изцяло съгласни с този адрес, те настояват, че белобрадият дъртак, посветил живота си на това да радва хората по света, живее при тях на адрес:

Santa Claus,

North Pole,
На какъв брой години е дядо Коледа?
До Коледа остават броени дни и в съвсем всеки дом тече трескава подготовка. Хората бързат да закупят и последните дарове от описите...
Прочети повече
Canada - H0H 0H0

Финландците пък на собствен ред са безапелационни, че единствено при тях има специфичен лишей, с който се хранят елените на Дядо Коледа.

Оставаме на вас сами да прецените на кой адрес да изпратите писмата си до белобрадия дъртак. Сигурни сме, че който и да изберете, вашите стремежи ще бъдат сбъднати и мечтаните дарове ще са под елхата още рано заран в деня на Рождество Христово.

Не преставайте да вярвате в съществуването на дядо Коледа и онази красива приказка, разказваща неговата история – това ще ви подсигурява един доста по-вълнуващ, занимателен и забавен живот.

Още от КОЛЕДЕН ДУХ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР