НЮ ЙОРК (AP) — Сенатор Боб Менендес седна сам на

...
НЮ ЙОРК (AP) — Сенатор Боб Менендес седна сам на
Коментари Харесай

Изборът на съдебни заседатели отнема втори ден в процеса за корупция срещу сенатор Боб Менендес

НЮ ЙОРК (AP) — Сенатор Боб Менендес седна самичък на масата на отбраната във вторник като бъдещи правосъдни заседатели, които настояват, че не могат да служат на неговата федерален развой за корупция в Ню Йорк бяха интервюирани от арбитър в стая тъкмо пред правосъдната зала.

Съдия Сидни Х. Щайн е чул разнообразни аргументи, заради които хората споделят, че би трябвало да бъдат освободени от процеса против демократа, който се чака да продължи до юли. Някои цитират медицински аргументи, до момента в който други споделят, че техните работни места или проекти за пътешестване ще бъдат прекомерно неподходящо наранени.

Но няколко споделиха, че се тормозят, че са чули прекалено много, с цел да бъдат почтени за случая, в който Менендес, 70 година беше упрекнат в рушвет, изнудване, машинация и възпрепятстване на правораздаването, дружно с това, че е работил като непознат сътрудник на Египет.

„ Аз съм наркоман по новините и към този момент научих доста за случая. Знаех, че това е Боб Менендес още от секундата, когато влязох “, сподели един от правосъдните засед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР