Стотици протестиращи се противопоставиха на носенето на маски и други

...
Стотици протестиращи се противопоставиха на носенето на маски и други
Коментари Харесай

Протест в Германия срещу носенето на маска

Стотици протестиращи се опълчиха на носенето на маски и други ограничения за ковид, събрани в град край езерото в Южна Германия в събота за манифестации, които бяха по-малки от плануваното.

Сбирката в град Констанц на границата с Швейцария надалеч не доближава предстоящите 15 000 души, като полицията твърди, че към 1000 са пристигнали в региона и всички събития са минали умерено.
 Меркел: Ограничителните ограничения против Covid-19 разсъниха мемоари от Източна Германия
Меркел: Ограничителните ограничения против Covid-19 разсъниха мемоари от Източна Германия

По мотив 30 година от обединяването на Германия

Подобни събития през август в Берлин - посещавани от композиция от извънредно леви и десни, борци против имунизацията, теоретици на конспирацията и други - привлякоха към 20 000 души.

Германия ползва сходни правила на доста други европейски страни, като задължава хората да носят маски в публичния превоз и да държат на разстояние 1,5 метра (пет фута), където е допустимо, са измежду най-изявените.

Но страната непрекъснато има по-нисък % на зараза, в сравнение с множеството от съседите си, и съумява да избегне ограничаващото ограничаване, което се следи в Испания и Италия.

" Хората би трябвало да мислят малко повече за това... и да не се опасяват толкоз от природата, тъй като вирусите и бактериите са част от природата ", сподели една от участничките Ела, 51-годишна, пред Франс прес.
 Германия вкарва ограничения за ограничение на ковид
Германия вкарва ограничения за ограничение на ковид

Меркел желае бързи дейности, с цел да избегне бърза болест като Франция и Испания

Полицията патрулираше на митингите, откакто на едно от предходните събирания групи протестиращи се опитваха да нахлуят в постройката на Народното събрание в Берлин.

Митингите също провокираха отвращение, откакто на изображения бяха показани някои участници с нацистки отличителни знаци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР