Стотици мотористи от десетки клубове от цялата страна участват в

...
Стотици мотористи от десетки клубове от цялата страна участват в
Коментари Харесай

Мотосезон 2022 в Бургас е официално открит

Стотици мотористи от десетки клубове от цялата страна вземат участие в обичайното разкриване на новия мотосезон на Морската гара в Бургас. 



През тази година времето е уместно, за разлика от пътищата, които не са изключително положителни за каране на мотори. Бургаските са по-добри от варненските, има и доста приятни завои по пътя сред Варна и Бургас,  споделят още феновете на адреналина:


„ Откриваме през днешния ден мотосезона, пожелаваме си да приключи безаварийно и безпроблемно сезонът. За някои от нас няма сезони, тъй като си карат целогодишно. 



 Откриваме го публично сезона през днешния ден, а всеки град си има друга дата за начало и край. Това се взима като решение на съответните събори, в които участваме. От Варна съм, миналат година имахме доста огромна посещаемост над 1200-1300 мотора. Тук виждам по-малко. 

 Като цяло в България няма положителни пътища, има потребност от ободряване на пътната настилка. Когато е хубаво и слънчево е уместно за каране на мотор. "

Мотористите си пожелават сполучлив сезон, както и приканват взаимна приемливост на пътя. 

В 13:30 часа стартира обиколката на Бургас, като колоните от мотористи бяха охранявани от моторизирани служители на реда и техни сътрудници от Пътна полиция - Бургас.

Снимки:  - фейсбук
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР