Стотици магазини бяха затворени по време на пандемията, но не

...
Стотици магазини бяха затворени по време на пандемията, но не
Коментари Харесай

Пандемията стимулира бизнеса на Lego, отваря 120 нови магазина по света

Стотици магазини бяха затворени по време на пандемията, само че не и от Lego, която компания е на път да отвори 120 нови магазина тази година.

Датската компания за играчки съобщи пред Би Би Си, че магазините за продуктите й имат солидно бъдеще, макар спада и рестриктивните мерки за обществено разграничаване в магазините.

„ Когато магазините ни отвориха още веднъж след блокирането, имаше опашки ", сподели шефът Нилс Кристиансен.

„ Ние даваме на хората опита с марката в нашите магазини, което не можем да създадем на открито. "

Това се случва, когато компанията за играчки разгласи доходи от 15,7 милиарда датски крони (1,8 милиарда паунда) за първата половина на годината, което е повишаване със 7%, до момента в който оперативната облага набъбна с 11%.

В момента компанията има 612 магазина по целия свят. От новите магазини, които отваря, 46 са пуснати през първата половина на годината.

Като цяло 80 от тях ще бъдат основани в Китай.

Голямата смяна, която компанията означи от началото на рецесията, е, че повече възрастни се включват в построяването на комплекти на Lego.

„ Имаме повече от един милион възрастни почитатели, регистрирани в нашия уеб страница ", сподели Кристиансен.

„ Видяхме доста позитивно развиване по време на блокирането на ковид, когато фамилиите започнаха да играят и построяват дружно комплектите на Lego. "

Продажбите на по-сложните - и по-скъпи - огромни комплекти Lego са нарастнали два пъти и половина през първата половина на годината, сподели Кристиансен, защото фамилиите търсели огромни планове, които да осъществят дружно по време на блокирането.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР