Стотици коментари предизвика в Северна Македония новината Трима нападатели претрепаха

...
Стотици коментари предизвика в Северна Македония новината Трима нападатели претрепаха
Коментари Харесай

Потрес! Как нарекоха бияча на българина в Македония

Стотици мнения провокира в Северна Македония новината „ Трима нападатели претрепаха секретаря на българския клуб „ Цар Борис Трети “ в Охрид. И нито един не изрича страдание от проявеното безчовечие, а още по-малко да отбрани жертвата Християн Пендиков.

„ Малко му е, трябваше да заплати с живота си “, написа някой си Солар Варден. „ Приятно е да се прочете хубава вест в интернет “, добавя Александър Миланов. Както е известно, откогато във Вардарска Македония сърбите постановиха лъжливия мит, че локалните са потомци на Александър Велики, доста тамошни зомбита кръщават децата си на гръцкия народен воин.
-->
„ Млатете ги тези фашистки татари “, „ Браво, единствено напред, аман от тези мръсни фашисти, мангали, черни татари “, пишат други.

Има и някои по-„ интелигентни “, които пробват да придадат „ юридическа “ трактовка на коментара си. „ В естествена страна този щеше да е в пандиза за изменничество и нацистка агитация. Но въпреки всичко живее в Македония и несъмнено в пандиза също щеше да бъде претрепан. Имал е шанс, че в този момент тук са на власт предатели и по тази причина не е зад решетките. Иначе там боят щеше да е доста по-голям “, разсъждава някакъв доморасъл мъдрец със странното име Икозион Емпероман.

„ Така би трябвало, това татарско семе майка си ли търси в Македони “, „ Малко ме у багра. Като е българин, да си върви в България “, „ Трябваше да го претрепят. Този се прави на българин за пари. Как не го е позор от семейството му “, подреждат други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР