Стотици хора през уикенда. Видео от местопроизшествието показва, че колата

...
Стотици хора през уикенда. Видео от местопроизшествието показва, че колата
Коментари Харесай

Демонстранти мятат пиратки по колата на белгийския крал

Стотици хора през уикенда.
Видео от местопроизшествието демонстрира, че колата на белгийския крал Филип е била подложена на „ обстрел ” с пиратки, до момента в който е минавала през региона.

Съобщава се, че полицейски сектор за малко е бил запален по време на размириците, при които улици в града са станали обект на вандалски дейности.
Говорител на полицията съобщи пред организация Франс прес, че са направили няколко ареста и сподели, че четирима служители на реда са ранени.
Полицията заяви, че към 500 души са се събрали в сряда покрай полицейския сектор Брюксел-Север поради гибелта на човек, разпознат в белгийските медии като Ибрахим Б.
Мъжът беше задържан в събота вечерта, откакто избяга от полицията, която ревизираше група, обвинена в нарушение на локалните ограничавания поради ковид.
 Безредици в Брюксел поради гибелта на млад мъж Безредици в Брюксел поради гибелта на млад мъж
Протести прераснаха в протести в Брюксел поради гибелта на млад мъж предходната събота, осведоми ТАСС. Според стачкуващите той е бил жер...
Длъжностни лица споделят, че той е изгубил схващане, откакто е откаран в полицейско ръководство и е превозен в болница, където умря малко повече от час след ареста си.
Причините за гибелта му остават неразбираеми, само че полицейски контролен орган е почнал следствие, съгласно прокуратурата в Брюксел.
В сряда следобяд протестиращите се насочиха към полицейско ръководство в центъра на следствието, призовавайки за истината за гибелта, преди демонстрацията да прерасне в принуждение.
Вътрешният министър Анелиес Верлинден осъди събитията в сряда като " изцяло неприемливи " и се опита да увери обществеността в обективността на воденото по случая с Ибрахим Б.разследване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР