Стотици гости минаха по червения килим и се потопиха в

...
Стотици гости минаха по червения килим и се потопиха в
Коментари Харесай

Megami Neko в Созопол даде заявка да е хитът на сезона


Стотици посетители минаха по аления килим и се потопиха в блясъка и заниманието на откриването на новия нощен клуб Megami Neko. Най-обичаното и разпознаваемо столично заведение Megami Club отвори и на своята морска локация на 24 и 25 юни на самия бряг в остарелия град на Созопол.

В петъчната вечер гръцката звезда Andreas Drakopoulos подвигна градуса на настроението с най-големите гръцки шлагери, а адреналинът остана висок и в идната вечер -  DJ ROSS & N.A.S.O извършиха дълъг сет с микс от най-актуалните шлагери и обичани песни, като клубът остана цялостен до ранните часове на утрото.

Екипът на емблечатичния клуб е в трескава подготовка за една от най-очакваните и обичани летни вечери - нощта преди Джулай морнинг (30.06 - четвъртък). 

В 22:30 гостите на Созопол и на Megami Neko ще се насладят и на особено квалифицирано шоу с десетки дронове. Това е датата, на която публично ще се открие и лятната градина, като специфичен посетител за първото утро на Юли ще бъде още веднъж гръцка звезда - Romanos Kolytos.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР