Стотици фенове чакат за автограф на Димитър Бербатов. Тази вечер

...
Стотици фенове чакат за автограф на Димитър Бербатов. Тази вечер
Коментари Харесай

Стотици се наредиха на опашка за автограф на Бербатов

Стотици почитатели чакат за подпис на Димитър Бербатов. Тази вечер футболистът показа книгата си „ По моя метод “ във Варна. Той дойде преди оповестения час и поздрави и последните хора от опашката, която запълни пространството пред Фестивалния и конгресен център, заяви. Студеното време не е проблем за подпис на обичания футболист да се редят даже татковци с дребни деца на ръце.
 Снимка: Радио Варна Снимка: Радио Варна
В книгата Димитър Бербатов споделя освен футболни, само че и житейски истории, без наложителен хепиенд – с вярата всеки да разпознае себе си и да откри своя път към триумфа. В 500 страници оживява историята на едно нормално момче от дребен град, което съумява да изкатери „ футболния Еверест ”. Изданието съдържа над 70 фотоси, в това число и непубликувани досега, от персоналния списък на футболиста, а създател на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

Книгата към този момент изчерпва тиража и е поръчан спомагателен, сподели пред публицисти Димитър Бербатов. „Още не съм решил в каква посока ще поеме моят живот, само че би трябвало да се ориентирам. Заниманията в киното ми бяха тръпка, желаех да опитам по какъв начин ще се получи, само че футболът си остава главното нещо“, разяснява Бербатов.

Първи подпис получи Иван Петров, дълготраен треньор по футбол във Варна, една от легендите на варненския футбол и по-конкретно на ФК „Спартак“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР