Storytel предлага на българската публика неграничен достъп до богат каталог

...
Storytel предлага на българската публика неграничен достъп до богат каталог
Коментари Харесай

Аудиовизуалнaта изложба “Чети така, както ти харесва” представя българския каталог на Storytel

Storytel предлага на българската аудитория неграничен достъп до богат азбучник от аудиокниги, публикации и аудиосериали на български и британски
До 23 януари в изложба Credo Bonum в София ще бъде показана aудиовизуалната галерия “Чети по този начин, както ти харесва ”, основана особено за формалното показване на Storytel в България. Мултимедийната апаратура повдига завесите на каталога, жанровете, създателите и гласовете в платформата на Storytel и отбелязва старта на водещaта международна стрийминг платформa за аудиокниги и цифрово наличие на нашия пазар със стотици заглавия на български и хиляди на британски език.

Интерактивната галерия включва въздействаща апаратура от над 100 слушалки, на които могат да бъдат чути разнообразни фрагменти от българското наличие на платформата, и видеопроизведения с присъединяване на някои от известните български създатели в Storytel. Във видеотворбите – част от изложбата, Алек Попов и Виргиния Захариева четат фрагменти от своите творби “Милостта на дребните огледала ” и “Сестри Палавееви по пътя към новия свят ”,  а млади вдъхновяващи персони като актрисата Силвия Петкова и влогърът Крис Захариев, четат “Физика на тъгата ” на Георги Господинов и “#НаЖивоОтСофия ” на Александър Шпатов. Инсталацията може да бъде прегледана в галерията на ул. Славянска 2 с вход свободен.
В рамките на изложбата се организира и особено събитие, в което медии, блогъри и посетители се срещнаха с българския екип на Storytel и научиха повече за бурното развиване на аудиоформата световно, абонаментните стрийминг услуги, историята и проектите на Storytel
В медийното събитие участваха Лиза Василева – районен управител на Stroytel България, Нина Иванова – управител Съдържание и Ана Клисарска – издател на авторското наличие с марката Storytel Originals. В събитието се включи и Светлозар Желев, шеф на Националния център на книгата в НДК и Литературен клуб „ Перото “, който показа своите прогнози за развиването на услугата у нас.



“В литературата аудиокнигитe са новото черно. ”, разяснява той по време на конференцията. “Глобално видяно растежът на аудиото е най-голямото събитие от последните години, само че въпреки всичко аз съм сигурен, че слушалката няма да изяде книгата. Дори в противен случай, аудио форматът дава опция да бъдат приобщени още хора към знанието и удоволствиeто, което носят книгите, а на четящите, ни дава опция да откраднем за себе си oще време за това наслаждение, до момента в който се занимаваме с всичко друго.

За мен идването на Storytel в България е измежду най-значимите вести на годината и също ми дава огромна вяра и в противоположна посока, че българските създатели и наличие ще могат да стартират да приказват и на други езици, ставайки част от наличието на Storytel. ”


Storytel e водач на пазара на аудиокниги в Северна Eвропа, чийто бизнес модел е непосредствен до към този момент познати у нас стрийминг услуги като Netflix и Spotify и дава достъп до безкрайно наличие от книги и публикации във всевъзможни жанрове против месечна абонаментна такса
Услугата е налична посредством мобилна апликация, която може да се конфигурира на всевъзможни мобилни устройства. Storytel е първата абонаментна услуга за аудиокниги на българския пазар, с фокус върху българско наличие, в това число типичен творби, модерни романи, книги за деца, книги за мениджмънт и самоусъвършенстване, публикации и журналистика, аудиосериали и други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР