Стопкадри Нова ТвРазследващт журналист обяви, че провокациите около погребението на

...
Стопкадри Нова ТвРазследващт журналист обяви, че провокациите около погребението на
Коментари Харесай

Христо Грозев: Навални е елимиинран в стил КГБ, сега притискат фирми с катафалки за погребението му

Стопкадри Нова Тв

Разследващт публицист разгласи, че провокациите към погребението на Алекс Навални, което е през днешния ден от 14 часа в Москва, набират мощ.



Виждаме проява на режимност и мисля, че това цели мятане на ръкавицата на целия западен свят, освен на Русия. Това е един стадий и в случай че това беше филм за мафията, щеше да е моментът от кино лентата, в който мафията си признава, че е мафия и тогава става най-страшно за всички, сподели Грозев.

Това е мятане на ръкавица към Запада, който оказва помощ на Украйна, с цел да види този запад, че няма червени линии и че няма да се спре пред нищо. Така че през днешния ден чакам продължение на провокациите на това, което виждаме, добави в „ Здравей, България “ той.



От сутринта звънят на във компании, които оферират катафалки, те са получили позвънявания и от нощес да се откажат да оферират такава услуга, която е обвързвана с най-елементарното човешко право, разкри по Нова Тв Грозев.

В момента се търси катафалка, само че може би ще има най-малко 10 такива нови опити да се попречи на прощаването с Алексей, сподели още той.



Грозев разяснява и хипотезата за това, че е Путин е желал да замени Навални за килъра Красиков, който лежи в немски затвор.

Путин е желал да се реализира подготвеност за предаване на килъра Красиков, т.е. немците да се съгласят да оказват помощ на американците, защото в тази ситуация за американците е доста значимо пък да получат затворения в Русия наш сътрудник – американеца Евън Гершкович. Тоест, всички тези договаряния включваха няколко следващи стъпки, една от които беше Германия да се съгласи и да освободи при избрани условия Красиков, съобщи Грозев.

След като Германия се съгласява, само, в случай че получи свободата на Навални, само че пък прави заричане към Америка при избрани условия да освободи и Красиков, тогава Путин може би счита, че в този момент ще отстрани този човек от уравнението, с цел да не му пречи и оттук насетне ще търси защо друго да го замени. Това не е изключена догадка, и тя е доста в стила на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и мисленето на на Путин, и аз считам, че тя има има право на живот, разяснява Христо Грозев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР