Стопкадри Нова твБиляна Гавазова направи брутален коментар за ситуацията, при

...
Стопкадри Нова твБиляна Гавазова направи брутален коментар за ситуацията, при
Коментари Харесай

Биляна Гавазова направи брутален коментар за домакинствата без ток

Стопкадри Нова тв

Биляна Гавазова направи жесток коментар за обстановката, при която към половин милиони наши семейства останаха без ток за дни поради неприятните метеорологични условия.

Тъжно е да приказваме за изключителна обстановка, забележете и за форс-мажор в края на месец ноември, началото на декември. Извънредна обстановка е да останеш с дребните си деца в фамилията 30 или 40 часа без ток, казя тя в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.



Ние сме супер сюрпризирани и шокирани от това, че има толкоз доста сняг, само че аз си задавам въпроса: А какво ще е щеше да се случи, в случай че продължаваше да вали сняг и в случай че продължаваше просто зимата да си е зима. Такава, каквато си я припомням в детството. Аз съм израснала в метър и половина, два сняг. Какво щеше да стане, в случай че беше два метра снега в този момент, добави журналистът.

Ясно, е че климатичните особености дават своето отражение, има значение дали е изсъхнал, дали е бухнал, дали е влажен снега, по какъв начин тежи, какъв брой тежи какъв брой. Добре ли са почистени дърветата, рязани и по този начин нататък. Но все пак да приказваме за такава изключителна обстановка и да споделят Енерго сдруженията, че е доста изключително, на мен някак си не ми се коства доста разумно, сподели още Биляна.



За мен а е изключително да нямаш ток в днешно време 24 часа или 48 часа, и видяхме надлежно по какъв начин хората ескалират. Отиват в Енерго сдруженията, вадят тостерите, вадят всичките неща, които са им нужни, с цел да си създадат една вкусна закуска и надлежно притеглят вниманието на медиите по различен метод, разяснява Гавазова.

Трябва да има отплата, само че не би трябвало да стигаме до крайности. Защото пък имаше семейства и хора, които споделиха: Сега поради това, че ни стопираха тока, ние желаеме цялата ни сметка за месец декември да бъде спестена и да бъде поета от Енерго сдружението, и това считам, че напълно не е почтено, съобщи Биляна Гавазова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР