Стопкадър бТВИкономическият анализатор Кузман Илиев видя едно хубаво нещо в

...
Стопкадър бТВИкономическият анализатор Кузман Илиев видя едно хубаво нещо в
Коментари Харесай

Икономист: Има едно хубаво нещо в бюджета на Асен Василев

Стопкадър бТВ

Икономическият анализатор Кузман Илиев видя едно хубаво нещо в бюджета, който финансовият министър Асен Василев предлага.

„ В бюджета няма никаква промяна тук и няма никаква рационализация, само че има нещо хубаво него, би трябвало да сме справедливи, и това е, че Василев дава един сигнал, че няма под паника да подвига налозите, въпреки че имаше огромен напън към Асен Василев. Затова ставките, тези ниските на Данък добавена стойност да се върнат назад, той дава добър сигнал. Само, че като каже А, да каже и Б, тъй като аз ви споделих, това е добре като сигнал за дребния и междинния бизнес, гръбнак на стопанската система, и за междинната класа “, сподели Илиев в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ И в идващия миг почват инспекциите, почват проверките почват извънредно административен и данъчен натис, който не е злоумишлен, само че той изхожда от това, че би трябвало да се съберат парите, с цел да могат да се раздадат на тези гласовити групи, които стачкуват. Погрешен метод, публичният бранш ще е добре единствено при изискване, че частния бранш е добре, а в този момент дребният и междинния бизнес и хората от междинната класа, които работят, дават доста повече от баницата, в сравнение с взимат “, добави Кузман Илиев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР