Столичният общински съвет ще разгледа доклад на предстоящото си заседание

...
Столичният общински съвет ще разгледа доклад на предстоящото си заседание
Коментари Харесай

СОС отпуска помощ на семейството в Нови Искър, в чиято спалня се вряза кола - Общество

Столичният общински съвет ще прегледа отчет на идното си съвещание в четвъртък за разпределяне на еднократна безплатна парична помощ за възобновяване на парцела, в който се вряза лек автомобил на 5 януари в регион Нови Искър. помощ, 

Предложението на ръководителя на СОС Георги Георгиев и съветниците Диян Стаматов и Иван Таков е направено на база на осъществена експертна оценка за нанесените материални вреди след случая. „ Радвам се, че съумях да обединя сътрудниците си от разнообразни политически групи в съвета и по този въпрос. “, разяснява Георгиев.

Шефът на градския парламент, дружно с районния кмет Даниела Райчева и инж. Димитър Петров от дирекция „ Управление и разбор на трафика “ направиха оглед на мястото на случая, който се случи на пътя за Своге и е част от републиканската пътна мрежа и с извънредно натоварен трафик.

Тротоарът и трасето пред дома на потърпевшото семейство ще бъдат обезопасени, тъй като къщата е доста покрай уличното платно, вследствие на което, в действителност е доста по-опасно да се повторят такива произшествия. Ще бъде сложена нова повдигната пешеходна пътека, така че шофьорите наложително да понижават скоростта, тъй като явно по тази къса права има огромни ускорения. Възложили сме да стартира цялостно проучване на пътното платно през целия град, тъй че жителите на Нови Искър да бъдат спокойни, изясни Георги Георгиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР