Столичната полиция засилва присъствието си в определени квартали, смятани за

...
Столичната полиция засилва присъствието си в определени квартали, смятани за
Коментари Харесай

Повече полиция ще дебне за битови бандити в София

Столичната полиция ускорява наличието си в избрани квартали, считани за рискови, в които се допуска, че битовата престъпност ще се усили след отпадане на изключителното състояние, съобщи БНР.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев посочи, че през последните две седмици се следи леко завишаване на битовата престъпност в избрани квартали на София. Именно там ще бъде ориентиран оперативният състав на Столична дирекция на вътрешните работи, който досега е бил по контролно-пропускателните пунктове.

Освен оперативния състав на място ще бъдат изпращани и проверяващи служители на реда, които ще наблюдават най-много за битовата престъпност, домови обири, обири на коли и за улични грабежи.

Хаджиев заяви, че общо четирима са арестуваните след гонене в столичния кв. " Дружба " нощес. При опита си да избягат те са изхвърлили от лекия си автомобил не малко количество опиати. Трима от тях са престъпно проявени, единият от тях е с регистрация за нахлуване на служител на реда отпреди години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР