Столичната организация на БСП гласува кандидатурата на синдикалиста Ваня Григорова

...
Столичната организация на БСП гласува кандидатурата на синдикалиста Ваня Григорова
Коментари Харесай

БСП-София официално издигна Ваня Григорова за кмет

Столичната организация на Българска социалистическа партия гласоподава кандидатурата на синдикалиста Ваня Григорова в борбата за кмет на София.
Ние ще се опитаме да дадем кураж на същинското болшинство в София, а точно работещите софиянци, които би трябвало да кажат по какъв начин би трябвало да е ръководи София в полза на елементарните жители, и както се вижда, борбата за София не е единствено за столицата, от София стартира борбата за България.
Ваня Григорова – претендент за кмет на София

В избора на Григорова участваха както представителите на градската организация на социалистите в София, по този начин управлението на Българска социалистическа партия. Дебатите и гласуването продължиха няколко часа.
Ние ще се борим сглобката, което се получи на национално равнище, да не се получи още веднъж и в София. Всичките претенденти сега в дясното ужким са настроени един против различен, и приказват кой бил по-десен, кой бил по-демократ, по-антикомунист, в този момент ще видите по какъв начин ще се гушнат дружно.
Иван Таков – ръководител на Българска социалистическа партия – София

Ваня Григорова оглави и листата за общински съветници.

„ Очаквам поддръжка и от останалите съдружни сътрудници, защото задачата ни е обединяване на левите сили “, сподели Григорова.

„ Първият ни съдружен сътрудник е на шесто място. Имаме гражданска квота на десето място, на 13 място имаме гражданска квота, и от 20 място нататък имаме места за гражданска квота и съдружни сътрудници “, уточни Иван Таков – ръководител на Българска социалистическа партия – София.

Местният избор е ориентиран на 29 октомври, а досега претендентите за София са трима.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР