Столична община обяви, че се отстраняват недобре извършени работи, констатирани

...
Столична община обяви, че се отстраняват недобре извършени работи, констатирани
Коментари Харесай

Отстраняват дефектите по ремонтите на Графа

Столична община разгласи, че се отстраняват недобре осъществени работи, установени от надзора и възложителя, по ул. „ Граф Игнатиев “, площадите „ Славейков “, „ Гарибалди “ и градината на „ Св. Седмочисленици “. Във вторник Утре на възложителя, надзора, проектанта и строителя ще ревизират отстраняването на забележките.

"Ако недобре осъществените действия не бъдат отстранени до 28 май, ще бъде наложена глоба за качество. По искане на кмета на София Йорданка Фандъкова в допълнение ще бъдат инсталирани дървени скари за сядане на всички каменни пейки на пл. „ Славейков “, разгласи шефът на дирекция „ Транспортна инфраструктура “ инж. Даниел Евлогиев.

Бронзовата скамейка с Петко и Пенчо Славейкови ще бъде върната на мястото й незабавно след привършване на реставрацията. Възстановен е фонтанът, който ще бъде пуснат след въвеждане в употреба от основния проектант на Столична община. Все още се чака решение на проектанта за чешмата и кафе-павилионите, които ще бъдат сложени в градината на „ Свети Седмочисленици “.

„ В началото на април разширеният експертен съвет по устройство на територията разпореди промяна на ограничителите на трамвайното трасе. Гранитните ограничители ще бъдат сменени с чугунени боларди. Демонтажът и монтажът ще бъдат осъществени в допълнение гратис от изпълнителя “, разясни инж. Евлогиев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР