Столичанка се оплака от неприятен случай, при който сексуален маниак

...
Столичанка се оплака от неприятен случай, при който сексуален маниак
Коментари Харесай

Софиянка изрева от маниак със смъкнати гащи, преследвал я: А ако го направи на малко дете?!

Столичанка се оплака от противен случай, при който полов фанатик с кола я преследвал в кв. „ Люлин “. Тя описа за претърпяното във фейсбук групата на квартала.
Обясни, че мъжът карал колата си и я настигнал покрай метростанция „ Сливница “. Подвикнал й, изглеждал сред 30 и 40-годишен. Когато се обърнала, дамата видяла, че той мастурбира. От описа й излиза наяве, че и друга жена е срещала мъжа.
Ето и цялата обява на дамата:
Здравейте! Имах неприятна преживелица и имам запитване.. Преди ден прибирайки се от метростанция сливница, ходех пешком за 1 спирка до другата да хвана рейс 82. Вървя си по тротоара и чувствам, че кола понижава и стопира до мен, слушам „ извинете? “. Обърнах се и един „ вид “, някъде 30-40г. ме пита знаете ли по какъв начин да стигна до мисюбриколаж. Тръгвам да отговоря и да го упътя и видях по какъв начин си извадил и държи онази работа с извинение… Препсувах го и внезапно усилих крачката към спирката, идиота постепенно караше по мен. Успях да стигна до спирката всред хората. Най-гадното беше, че тъкмо тогава съвсем коли не минаваха и беше мрачно.
От шока даже не обърнах внимание на марка кола или номер. Единствено си припомням че беше сива на цвят със задни затъмнени прозорци. Мина ми за елементи от секундата да го фотографирам, само че си показах че някой от колата ще изкочи или абе, просто си споделих пасажер съм..
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР