Столичанин е изпратил сигнал до прокуратурата и до икономическа полиция,

...
Столичанин е изпратил сигнал до прокуратурата и до икономическа полиция,
Коментари Харесай

ЕЛЕН КОЛЕВА ИЗМАМНИЦА?! Не плаща данък за колата си заради инвалидност! Тя подскочи: Човекът от сигнала ме изнудва за...

Столичанин е изпратил сигнал до прокуратурата и до икономическа полиция, с прикрепено фотокопие на документ, който демонстрира, че Колева не заплаща налог за колата си заради неработоспособност.

Столичанинът Димитър Момчев е изпратил сигнал до заместник-кмета по направление „ Финанси и стопанска активност “ в Столична община Дончо Барбалов, Софийската градска прокуратура и икономическа полиция.

В него той изяснява, че е закупил автомобил от актрисата Елен Колева.

„ Натъкнах се на документ 7207006771/17.08.2017 година, публикуван от Ирена Петрова, чиновник в отдел Оперативна програма „ Изгрев “, София. Когато попитах какво гласи член 58, алинея 1, т. 4 от ЗМДТ, на чието съображение не се дължи налог за МПС разбрах, че той се отнася за лица с понижена работоспособност. Наблюдавал съм обществени изяви на Елен Колева, в които тя показва гъвкавост и продуктивност. Тъй като е видно, че тя не е неработоспособен, то това е документно закононарушение “, безапелационен е Момчев.

Ето и коментарът на актрисата:

"Димитър Момчев не се явява като инцидентен жител в тази ситуация! Той е " послушкото " на небезизвестната Марта Петрова, по известна като спасителката на Калин Терзийски. Същия Момчев, под давлението на госпожа Петрова изнудва известни хора за пари! Има задоволително информация в интернет и за двамата и всеки приблизително образован човек ще събере две и две! Това е моят коментар! "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР