Столът на старши треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас се клати

...
Столът на старши треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас се клати
Коментари Харесай

ЦСКА сериозно разклати стола на треньора на Лудогорец

Столът на старши треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас се клати след отпадането от ЦСКА на полуфиналите за Купата на България, написа “Тема спорт”. В първия конфликт двата отбора приключиха 1:1 на “Армията”, само че в Разград “зелените” бяха надиграни и отстъпиха с 1:2.

Сега на Лудогорец следва посещение на Левски, който се показва на приливи и отливи цяла година и е на осмото място в класирането. При проваляне на “Герена” нищо чудно да се стигне и до освобождението на Дамбраускас, макар че след мача с “червените” изпълнителният шеф на разградчани Ангел Петричев съобщи, че промяна на треньора не стои на дневен ред към този миг. Литовецът бе притеглен през зимата на мястото на освободения Павел Върба, само че необикновен напредък в отбора не се вижда.

Недоволство измежду почитателите на Лудогорец има и към спортния шеф Георги Караманджуков. Претенциите им са ориентирани към скъпите, само че провалени селекции. От новите играчи в състава нито един не е с лидерски функционалности. Караманджуков наследи Методи Томанов, който направи отлични покупко-продажби при дългогодишния си престой при разградчани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР