Стивън Джерард официално бе назначен за старши-треньор на английския Астън

...
Стивън Джерард официално бе назначен за старши-треньор на английския Астън
Коментари Харесай

Стивън Джерард преди месец: Дали ще напусна Рейнджърс? Не ми задавайте подобни глупави въпроси!

Стивън Джерард публично бе назначен за старши-треньор на британския Астън Вила и провокира незабавен възторг към решението си. Но една немалка част от анализаторите на „ Острова “ не пропуснаха шанса, с цел да се заядат с някогашния капитан на Ливърпул, акцентирайки едно негово изявление след мач в Лига Европа, до момента в който бе управител на Рейнджърс.

На въпроса от журналистка на BT Sport „ Как ще коментирате спекулациите към вашето име през миналата седмица, че се готвите да напуснете? “ от 21 октомври, Джерард отговори: „ Изглеждам ли ви благополучен? Изглеждам ли ви удовлетворен? Не ми задавайте глупави въпроси тогава! “

Легендата на Селтик Крис Сътън напомни тъкмо това изявление на „ Стиви Джи “ под обявата на Астън Вила, обявяваща новината за назначението на треньора.

„ Виланите “ в последна сметка осъществиха „ слуховете “, като даже заплатиха и няколко милиона, с цел да платят неустойката в контракта му.

Стивън Джерард се чака да дебютира във Висшата лига на 20 ноември против Брайтън, а на 11 декември ще го забележим за пръв път назад на „ Анфийлд “ в ролята на ментор от неприятелски на Ливърпул тим.

“Don’t ask silly questions”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР