Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е

...
Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е
Коментари Харесай

Цонев: Резултатите от евровота предполагат промяна

Стиснахме десетки хиляди ръце, говорихме с хиляди хора, резултатът е доста добър за нас. Така заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев разяснява в " Панорама " по Българска национална телевизия миналите европейски избори и акцията на Движението за тях. 

По думите му Движение за права и свободи са изпълнили няколко задания на вота. 

" Първата беше да затворим раните от партията препис на Местан - изпълнихме я. Втората задача беше да си върнем третото място – върнахме си го. Третата задача беше да имаме повече гласове от парламентарните избори през 2017 година - имаме 10 000-12 000 гласа повече. Четвъртата беше да проверим настроенията и да промотираме нашата стратегия за ускорено догонващо развиване на България. Резултатите от евроизборите демонстрират, че сме на прав път ", означи Цонев. 

Председателят Мустафа Карадайъ 2 години не е почивал и се срещаше с хората всяка събота и неделя, регистрира Цонев. 

" Резултатите от евроизборите не допускат предварителни избори, само че допускат смяна. Ниската изборна интензивност е пестник за всички и демонстрира, че хората желаят смяна, въпреки и не внезапна ", съобщи Цонев. 

Той съобщи, че чака политическите сили да показват целите си и да се работи за ускорено развиване, в противоположен случай би трябвало 150 години да догонваме европейските приходи. 

" В сегашните стратегии на ръководещите няма фокус. Ние желаеме от стратегиите на всички съществени политически сили да се изведат два или три целта – да вземем за пример демографска рецесия в целия ѝ аспект. Сега ще приказваме с политическите сили да се изведат такива цели, каквито бяха да вземем за пример влизане в Европейския съюз и в НАТО, и който ѝ да е на власт, да движи тези цели ", акцентира зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи. 

Попитан Движение за права и свободи желае ли да стане съдружник на ГЕРБ, Цонев съобщи: " Не желаеме да станем съдружник на никого. Искаме главните политически сили да изведат целите и да работим по тях. Визията на Движение за права и свободи за присъединяване в политиката е да поддържа всеки, който ще извърши тази стратегия ". 

Г-н Пеевски има роля в програмата на Движение за права и свободи, която от през вчерашния ден започнахме да изпълняваме, добави Йордан Цонев. Той даде образец с Гърция и Румъния, където смъкват Данък добавена стойност, а това ще направи България неконкурентна на районния пазар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР