Стилиян Петров, който е най-силното звено от екипа на борещия

...
Стилиян Петров, който е най-силното звено от екипа на борещия
Коментари Харесай

Стилиян Петров предлага такса лукс за клубовете, които ползват повече от трима чужденци извън ЕС

Стилиян Петров, който е най-силното звено от екипа на борещия се за президентския пост на БФС - Димитър Бербатов, също приказва пред клубовете от София. Бившата звезда на ЦСКА, Селтик и Астън Вила даде концепция за таксуване на тимовете, ползващите повече от трима чужденци отвън Европейския съюз.

" Когато поех самодейността да се включва в тази идея, съм направил своя разбор. Този път се включих в обиколката на страната, тъй като времето е доста малко. Искаме да обиколим всяка точка от страната - всеки клуб, всеки почитател. Проблемът е, че няма разговор в българския футбол по отношение на измененията, които са нужни. Този, който поеме ръководството, би трябвало да надгражда, а не да стартира от начало.
 Стилиян Петров се срещна с клубове от Враца
Стилиян Петров се срещна с клубове от Враца

Обсъдиха значими въпроси

Децата във Видин не имат вяра в системата, всеобщият спорт е доста значим, учебните заведения - както ние сме почнали, както и хората в БФС са почнали, само че очевидно са го не запомнили това нещо. Не би трябвало да забравяме тези деца. Когато нямаме гении, не можем да създадем артикул.

Хората към този момент споделят, има напълно друга настройка за конгреса. Видяха, че могат да бъдат смели. Ще подкрепим освен професионалния футбол, само че и аматьорския футбол, това нещо е забравено в България. Този артикул зависи от всички нас.

Димитър Бербатов не изисква от нас единствено да се подготвим за конгреса, той изисква 10 доста значими неща, които би трябвало да се трансформират, планове, изпълними, разговаряно е с сътрудници и хора, които ще са съпричастни към това. Това е доста значимо. Навсякъде по света страната е най-важният сътрудник за развиването на футбола, би трябвало да имаме партньорство с страната, би трябвало да се търси връзка.

Само трима отвън Европейския съюз би трябвало да могат да играят, всеки идващ е такса " разкош ", която отива по цялата пирамида - четвъртият, петият, шестият състезател, ще е много по-скъпо. Преди да влезем в тази борба ние към този момент знаехме какви са проблемите в българския футбол. Методиката е написана върху това, което би трябвало на българския футбол ", сподели Стенли пред репортерите.
 Бербатов: Отказване няма! Учим се от грешките си
Бербатов: Отказване няма! Учим се от грешките си

" Ако този конгрес още веднъж бъде изопачен, съдията има право да назначи нов "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР