Стилът на украинския президент Володимир Зеленски, който демонстрира от началото

...
Стилът на украинския президент Володимир Зеленски, който демонстрира от началото
Коментари Харесай

Стайлингът на Зеленски, който зарази Макрон

Стилът на украинския президент Володимир Зеленски, който показва от началото на войната, беше видян по целия свят като отличен PR на екипа му. Облечен в маслинено зелена тениска, която акцентира положителната му физическа форма или със суетшърт в каки, Зеленски може да бъде забелязан в телевизионно послание, при посещаване в болница при ранени от войната или по улиците със спортно яке в камуфлажни цветове.

Нещо повече, този стайлинг повлия даже на френския президент Еманюел Макрон, който мъчно може да бъде забелязан в нещо друго от безукорен костюм. Френското издание Soisic de la moisonniere разгласява фотоси на Макрон в много по-неглиже жанр с черно худи, необръснат и надалеч от изрядния му тип. Въпреки това, той е сниман от формалния фотограф на президента в Златния кабинет на Елисейския замък по време на работна среща в неделя. 

Снимките даже бяха оповестени в обществените мрежи и изненадващо - бяха доста добре признати.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Kostas Bourousis (@kbourousis)

Имаше обаче подмятания, че Макрон имитира Зеленски в опита му да бъде по-близо до хората, като е захвърлил ризите и саката за ден.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Masha Barron (@mashaaa_grrr)

Интересното, съгласно изданието е, че в този момент Макрон и Зеленски си смениха функциите. Зеленски е дълготраен артист с доста огромна известност в Украйна и когато навлезе в политиката, хората го взимаха на подбив по какъв начин не се усеща в кожата си в костюм и стегната вратовръзка.

Сега Макрон, по френски суетлив и изискан, съвсем не излиза от ролята си на президента в изрядния костюм, а в този момент в новия си имидж off office наподобява безстопанствен и изкуствен.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР