Стигнах до същността на времето, когато забелязах, че, диагностицирайки кармичните

...
Стигнах до същността на времето, когато забелязах, че, диагностицирайки кармичните
Коментари Харесай

С. Лазарев: Това, което сте направили в миналото, се връща при вас от бъдещето

Стигнах до същността на времето, когато забелязах, че, диагностицирайки кармичните структури на хората, започнах бързо да одъртявам, появиха се доста бръчки, косата ми стартира да пада.

Освен това тези, които бяха до мен, също започнаха да остаряват. Изпаднах в суматоха, само че се пробвах да схвана какво не е наред.

Месец по-късно ми стана ясно, че всяко събитие на тънко равнище се отразява в бъдещето. Това, което върша в този момент, незабавно се отразява в огледалото на бъдещето, а кармичните пластове текат гладко и се осъществят в сегашното.

Това, което бях правил в предишното, се връщаше при мен от бъдещето.

Скоростта на протичане на кармичните пластове е обвързвана с времето.

Повечето лечители очистват единствено тялото на човек, без да очистват душата му.

Лечителите от по-високо равнище пречистват сегашното, хвърляйки нечистотия в бъдещето. Ако човек не работи самичък и не се промени по време на лекуването, това ще изплува някъде.

За да пречистя човек, усилвам скоростта на потока от кармични пластове, изтеглям нечистотия от бъдещето, с цел да може човек да очисти душата си в сегашното посредством смирение.

А в това време ускорявах времето. И едвам тогава стана ясно, че механичното „ зачистване “ на кармичните пластове, хирургическият метод към времето и пространството е ненужен.

Това значи, че главното е не механичното ликвидиране в предишното и бъдещето (дори посредством покаяние), а смяната в характера и мирогледа на индивида.

С.Н. Лазарев Диагностика на кармата, книга 2


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР