Стереотипът мястото на жената е в кухнята отдавна е в

...
Стереотипът мястото на жената е в кухнята отдавна е в
Коментари Харесай

Ако имате тази Таро аркана в дата си на раждане, вие сте създадени да завладеете света

Стереотипът " мястото на дамата е в кухнята " от дълго време е в предишното. Днес, за благополучие, дамите са по-самостоятелни и незавасими, в сравнение с преди. Заедно с мъжете те ръководят огромни компании, превземат Уолстрийт и печелят милиони, доказвайки, че и те го могат.

Някои от тях обаче са целунати от ориста и могат да реализират триумф с лекост във всяка една област на живота – както в кариерата и бизнеса, по този начин и в любовта. Дали и вие сте измежду тях, може да ревизирате от посланията, закодирани в картите таро. Всички сме родени под покровителството на една или друга аркана. А тя от своя страна показва основните ни качества. Как да разберете по-добре себе си и своето предопределение, ни разкрива тарологът Олга Таропуаро.

Как да разберете задачата, към която да насочите напъните и качествата си, благодарение на Таро

Картите могат да създадат доста, в това число да дадат отговори на вълнуващи въпроси, свързани с любовта, професионалното израстване и бъдещето. А също и да разкрият мощните и слабите страни на човек.

Картите Таро са мощен източник на информация за всички значими аспекти от живота ни

Думата аркан в превод значи загадка. Преведено на езика на колодата, Големите аркани съдържат информацията за всички събития, които дефинираме като значими, решаващи. В това число влизат освен събитията, само че и размислите, страстите и прекарванията към обещано събитие. Всеки един от нас е роден под покровителството на една или друга аркана. Големите аркани нормално са 22 карти. Всяка има личен автентичен дизайн и неповторимо име. Ако във вашата дата на раждане попада една от тези таро аркани, тогава вие сте основани, с цел да завладеете света и да бъдете водач.

1-ви или 23-ти. Аркана Магьосник



Родените на тези дати са покровителствани от магьосника ласо. Вие сте жена-калейдоскоп, улавяте всеки дребен подробност от заобикалящия ви свят и го превръщате във превъзходно създание. Отличавате се с висока просветеност, характерност, самостоятелност, мощен полов характер. Вие сте ослепителен, харизматичен генератор на хрумвания. Изключителен мотиватор – владеете добре словото и способността да убеждавате.

6-ти или 28-ми. Аркана Влюбени



Родените на тези дати се отличават с креативната си природа. Вие сте привлекателни, магнетични, любящи и общителни. Притежавате незабравим сексапил, с помощта на което сте щастливи както в любовта, по този начин и в другарството. Такива дами имат обгръщаща сила, елементарно притеглят мъжете.

13-ти. Аркана Смърт



Жена иноватор, трансформатор. От детството не можете да понасяте рутината, непрекъснато се стремите към нещо ново и разрастващо се. Такива дами се назовават съдбовни. Те трансформират живота на другите хора и унищожават преобладаващите стандарти и вярвания.

15-ти. Аркана Дявол



Жена материалист, службогонец, водач. Тя е енергична, изобретателна, изпълнена с авантюристичен дух. Обичате благосъстоянието и шика. Ярка персона, притегляте вниманието, имате невероятни качества. Такива дами постоянно са наричани съдбовни съблазнителки.

19-ти. Аркана Слънце



Жена-слънце, вие излъчвате светлина. Където и да се появите, изпълвате близките със успокоение, топлота и благополучие. Буквално зареждате хората с сила, заради което доста от тях желаят да са покрай вас, с цел да се насладят на лъчите на позитивните ви трептения. Артистични, харизматични, радостни, забавни, многостранни, креативен натури. Често сте център на внимание и се превръщате в неофициален водач.

Ако не сте срещнали датата си на раждане в изброените Аркани, не се обезсърчавайте. Това значи, че сте предопределени за други не по-малко блестящи и вълнуващи житейски функции.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР