Стефан Вълдобрев хвърли бомба! Обичаният актьор и певец срази феновете

...
Стефан Вълдобрев хвърли бомба! Обичаният актьор и певец срази феновете
Коментари Харесай

Вълдобрев хвърли голяма бомба

Стефан Вълдобрев хвърли бомба! Обичаният артист и артист съкруши почитателите си с новината, че слиза от сцената и не желае повече да се демонстрира в общественото пространство, а повода за това не е поредния светски скандал

Оказва се, че Вълдобрев е изпаднал в креативна дупка, от която не е ясно по кое време тъкмо ще излезе, а признанието изненадващо прави самият реализатор неотдавна.

" Вдъхновението ми някъде избяга. Имам потребност да си изключа телефона и да си поема мирис от всички задължения за известно време ", разкри изпълнителят пред столичен ежедневник. В момента той усещал, че на този стадий е дал всичко от себе си и не може да зарадва феновете си с нещо ново и автентично. Именно поради това взема решение да си почине през лятото, с цел да откри своята муза по-късно.

" Най-хубавите текстове идват от спомените на морето. Затова взех решение да си взема огромна отмора и просто да заставам на плажа, наслаждавайки се ", с усмивка споделя музикантът, който написа песни от 80-те години до през днешния ден.

Музикантът разкрива още, че всякога, когато съзерцава вълните и усети мириса на море, в главата му се появява текст на ария. Въпреки това я записва, единствено в случай че реши, че си коства и ще развълнува и останалите хора.

" Като че ли преди години беше по-важно какво пееш, а в този момент е по-важно по какъв начин пееш. Има безпределно надарени деца, само че имам възприятието, че доста се обръща внимание на това по какъв начин се пее, а ние не сме на олимпиада по надпяване в последна сметка. Целта и смисълът на една ария е да опише някаква вълнуваща история, думите ".

 undefined

Вълдобрев е безапелационен, че ще се завърне през есента и ще зарадва почитателите си с доста нови планове и летни части. Намеренията му са да продължи и своята актьорска кариера, само че след горещите месеци.

Припомняме, че през февруари артистът разкри, че едвам не се е удавил по време на фотоси. Вълдобрев и екипът му таман завършват последните фрагменти към песента " И малко от есента " в Созополския залив, когато морето стартира да се бунтува. Снимачният екип към този момент се е отправил към брега, когато музикантът осъзнава, че не може да управлява обикновено надуваемата лодка. " Караме, караме и аз виждам, че нищо не се трансформира. Брегът си е все на едно и също място. Правих се на самоуверен, само че въобще не бях ", спомня си Стефан.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР