Стефан ТашевОсвен фамозната Лена Бориславова, която грубо кадрува в правителството

...
Стефан ТашевОсвен фамозната Лена Бориславова, която грубо кадрува в правителството
Коментари Харесай

Настимир натопил шефа на „Гранична полиция“, че го пръскал със спрей по време на протестите

Стефан Ташев

Освен фамозната Лена Бориславова, която жестоко кадрува в държавното управление на Денков и небеизвестният Настимир Ананиев е натискал за отстраняването на преди малко назначения за началник на „ Гранична полиция “ основен комисар Антон Златанов, научи Breaking.bg. Златанов бе назначен и показан на състава в 12 часа в петък, само че в 18 часа разгласи, че се отдръпва от поста, тъй като „ нямала доверието на обществото “.

Както медията ни писа в събота главният мотор на отстраняването на Златанов от поста била Лена Бориславова, залята от хейт на умнокрасиви, които твърдели, че основният комисар е взел участие в побоите над протестиращи по време на „ въстанията “ през 2020 година.

Лена натискала през Кирил Петков и министър председателят Денков. Според осведомени обаче тежката дума за махането на Златанов от поста била на депутата от „ смяната “ и прочут партиен бродяга Настимир Ананиев. Той също се присъединил в хора на недоволните и питал по какъв начин „ нашето държавно управление “ назначава такива хора на основни места в Министерство на вътрешните работи. Настимир се оплакал, че персонално Антон Златанов като началник на защитата на митингите го бил напръскал с пикантен спрей в очите, до момента в който протестирал против „ мафията “. Сега очевидно Ананиев желае да бъде третиран като „ деен герой от жълтите павета “.

Настимир по време на митингите.

Това преляло чашата и предиздвикали основният комисар самичък да се отдръпва от поста. До момента, макар всичките инспекции по времето на Бойко Рашков, няма доказателства Антон Златанов, тогава зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи, да е взел участие в побои над протестиращи през 2020 година. Като по време на побоя под колоните на Министерски съвет, вечерта на 26 юли 2020 година, даже не е бил на работа.

Антон Златанов Снимка: 24 часа

Въпреки това хейтът против него на умнокрасивите не престава. С идването на Рашков в Министерство на вътрешните работи по политически аргументи Златанов бе намален и пратен на границата като лидер на служебно куче. Чак при Демерджиев е върнат на работа в София, в Четвърто районно управление (на МВР).

Той изкара на поста и.д.директор едвам пет часа, макар, че бе уговорил с подчинените си оперативки и срещи за понеделник. Според осведомени министърът на вътрешните работи Калин Стоянов към момента се колебае дали да се съгласи с външния напън за отстраняването на Златанов и дали да не го резервира като и.д. шеф на „ Гранична полиция “. Вчера депутати от ГЕРБ, членове на вътрешната комисия в Народното събрание желаеха от Стоянов и управлението на Министерство на вътрешните работи да приключи „ Рашковщината “ в министерството и да спре политическите чистки, които дестабилизират системата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР