Стефан се изложи в национален ефир с нелепа изцепка. Когато

...
Стефан се изложи в национален ефир с нелепа изцепка. Когато
Коментари Харесай

Стефан на Гала се издъни в ефир! Водещата се изчерви и го изпепели с поглед заради невежеството му

Стефан се изложи в народен ефир с нелепа изцепка. Когато прехвърляха от тематика в тематика, той сподели: " А в този момент дано се прехвърлим към Мелбърн, където кметът е подал оставка от два дни. Отиваме в Мелбърн, допускам Австралия, а в случай че бъркам ме поправете. Там е, нали? ". Гала побърза да замаже като го скастри: " Стига си приказвал такива нелепости, че хората ще си помислят, че в действителност не знаеш къде е Мелбърн " и двамата незабавно смениха тематиката.



Гала хвърли изпепеляващ взор на мъжа си и той незабавно разбра намека. Двамата подхванаха радикално друга тематика, с цел да се опитат да разконцентрират аудиторията от незнанието на Стефан.



БЛИЦ напомня, че кметът на австралийския град Мелбърн Робърт Дойл беше заставен да подаде оставка поради изказвания, че е тормозил полово и е направил неприлични похищения против градски съветнички.

Миналата година две дами от градския съвет на Мелбърн упрекнаха Дойл в полов тормоз, неприлични похищения и неприятно държание. Дойл отхвърля обвиняванията.

Една от дамите напусна съвета. Дойл се отдръпна през декември, откакто беше подхванато следствие.

Дойл подаде оставка нощес, два дни откакто беше признат в болница поради " съществено влошено здраве " вследствие на стрес. Съпругата му Ема Пейдж Кембъл сподели, че той бил " на прага на срутване ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР