Става интересно на президентското поле. С кандидатурите на проф. Анастас

...
Става интересно на президентското поле. С кандидатурите на проф. Анастас
Коментари Харесай

Стойнев: Без БСП трудно може да се състави правителство

" Става забавно на президентското поле. С кандидатурите на проф. Анастас Герджиков и Лозен Панов борбата става много забавна.

Ако до момента президентът Радев се смяташе за безалтернативен, той в действителност сподели в първия си мандат, че може да бъде един сполучлив претендент, в този момент ще е нужна огромна социална поддръжка, с цел да си резервира поста, уверен съм, че ще я получи ".

Това мнение изрази пред БНР Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия и изрично акцентира, че социалистическата партия няма да издига различен претендент за държавен глава:
" За втория мандат Румен Радев няма да има проблем с нашата поддръжка, хубаво е президентската институция да има по-голямо очакване от нас, а не толкоз от другите политически сили като " Продължаваме промяната " и ИБГНИ, тъй като социалистите чакат да получат и в подмяна на това, което дават ".

Драгомир Стойнев заяви, че още първата седмица, откакто се образува 47-ото Народно заседание, Българска социалистическа партия ще сложи 5 целта, по които ще търси парламентарен консенсус с другите партии:

" Борбата против бедността и неравенствата, Covid рецесията, енергетиката, Плана за възобновяване и бежанската рецесия. Това са петте целта. На базата на този парламентарен консенсус може да се приказва за бъдещо държавно управление, което може да бъде спешно, програмно или съдружно ".

Без Българска социалистическа партия мъчно може да се сформира държавно управление на смяната, изрично акцентира Стойнев и съобщи, че пред Българска социалистическа партия на този стадий не стои вид за присъединяване в държавно управление с Движение за права и свободи и ГЕРБ.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР