Става дума за апартамент, закупен от моите родители на груб

...
Става дума за апартамент, закупен от моите родители на груб
Коментари Харесай

Ангелкова за апартамента: Закупен на груб строеж със средства от родителите

Става дума за апартамент, закупен от моите родители на недодялан градеж - това съобщи на брифинг на летище София министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка мненията за имотното й положение, съобщи кореспондент на "Банкеръ ".

Ангелкова добави, че парцелът е платен с редица опасности, в това число и за спомагателни разноски по-късно. "Заплатени са 75 000 лв. на недодялан градеж през 2008 година. Имотът е бил с Акт 14. Всеки човек, който се занимава с недвижими парцели, е наясно, че има риск дали този градеж ще бъде завършен ", разясни Ангелкова.

"Аз имам и пазарна оценка. Юрист съм по обучение и за всяка една договорка преди този момент съм възлагала оценка на лицензиран оценител. Всеки парцел има самостоятелни характерности. Средствата са напълно от моите родители. В декларацията е позволена техническа неточност, написана е данъчната оценка. Всички налози са платени върху тези 75 000 лв.. Всичко може да бъде потвърдено и нямам никакви терзания ", сподели още министърът на туризма.

Ангелкова, която се връщаше от Испания, носеше със себе си нотариалния акт, от който се виждаше, че жилището от 116 квадрата, гараж и общи елементи е било закупено на акт 14 за 75 000 лева

"Явно сме очевидци на следващите мощни усеща на Симеонов към мен " – по този начин министърът на туризма разяснява обвиняванията на водача на НФСБ Валери Симеонов, че тя си е купила апартамент от 142 кв.м в София за 61 000 лева

От имуществената ѝ декларация излиза наяве, че Ангелкова има парцели за над 1 млн. лева Те са въведени в употреба преди 10 години. Туристическият министър прецизира, че преди да заема обществена служба е била на високо платени управителни длъжности в частния бранш, приходите от които са съответно декларирани.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР