Стартира Реконструкция и рехабилитация на съществуващата водоснабдителна система и изграждане

...
Стартира Реконструкция и рехабилитация на съществуващата водоснабдителна система и изграждане
Коментари Харесай

Квартал в Божурище ще има нова водопроводна система

Стартира " Реконструкция и рехабилитация на съществуващата водоснабдителна система и създаване на нова в кв. " Девети септември " в община Божурище.
Това оповестява кметът Георги Димове посредством.
 Започва изцяло преасфалтиране на ул. Искър в Божурище Започва изцяло преасфалтиране на ул. " Искър " в Божурище
Започва изцяло преасфалтиране на улица " Искър " в Божурище. Новината заяви кметът Георги Димов, който дава и малко обобщение на предсто...
Ето какво показва още той:
През миналата седмица стартираха строително-монтажните дейности, свързани с реконструкцията и рехабилитацията на водоснабдителната система в кв. " Девети Септември ". Проектът е създаден по сектори от уличната водопроводна мрежа. Предвидено е новите водопроводи да се извършват с полиетиленови тръби с висока компактност и налягане Основни цели на плана са: Достигане на европейските стандарти при водоснабдяване с питейна вода; Подобряване на селищната среда, битовите и витални условия на населението; Предотвратяване ерозията на частни и общински терени, вследствие повредите на амортизираните водопроводи; Предотвратяване наводняването на част от парцелите и улиците, в резултат на аварии; Подобряване водоснабдяването на популацията, възстановяване на ВиК услуги на частните и публичните абонати; Подобряване надеждността на подаваната вода към клиентите, която ще се реализира посредством понижаване на повредите и честото прекъсване на водата; Намаляване загубите на вода по водопроводната мрежа; Предотвратяване заличаване на съществуващата инфраструктура, вследствие повреди по амортизираните водопроводи. С тези стъпки, ще приключим последния стадий на плана и ще подобрим водоснабдителната система в пъти!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР