Стартира новият политически сезон. Началото бе дадено от председателя на

...
Стартира новият политически сезон. Началото бе дадено от председателя на
Коментари Харесай

Караянчева удари звънеца и призова партиите: Да запазим добрия тон

Стартира новият политически сезон. Началото бе обещано от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, която удари звънеца. Сесията бе открита с химна на България и на Европейския съюз и със ставане на крайници от страна на депутати и посетители в пленарната зала. Тук е и президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова. Веднага след откриването на новата сесия президентът Румен Радев, който ще направи послание към народа.

По традиция парламентарно показаните сили ще излязат с заявления за новия политически сезон, анонсира ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Надявам се, макар опълчването, острите разногласия и другите позиции, да запазим положителния звук ", прикани депутатите парламентарният ръководител.

" Днес откриваме 8-ата сесия на 44ото Народно заседание. Тя няма по какъв начин да не мине под знака на идните локални избори, които ще се проведат в границите на есенната ни сесия. В предизборна конюнктура пристрастеностите се нажежават, а парламентарната естрада постоянно се употребява от политическите партии за отправяне на техните предизборни послания. Всички дружно представляваме българския народ. Нека покажем, че Народното събрание е виновна институция и депутатите си правят работата, както това вършат българските жители ", моли още Караянчева. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР