Стартът на новото музикално шоу Звездите в нас стартира с

...
Стартът на новото музикално шоу Звездите в нас стартира с
Коментари Харесай

Инцидент на старта на Звездите в нас

Стартът на новото музикално шоу " Звездите в нас " започва с ужасяващ случай, който насмалко да извади от строя една от участнички. Става въпрос за Елена от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с гения си взриви публиката и феновете.

Оказа се, че по време на подготовките е претърпяла ужасяващ случай. Това изяснява подутата и с кръв долна джука на певицата, която стана фаворитка на феновете на новото шоу, написа Блиц.



От продукцията не дават повече изясненост за случая, само че наши източници издадоха, че Елена се е претрепала на едни от стръмните стъпала в студиото и се е наложила незабавната интервенция на медицински екип.

“Да подражавам моя кумир за мен ще бъде сбъдната фантазия! Искам да покажа, че и аз го мога ", съобщи 54-годишната Ели на старта на шоуто. В живота тя работи като охранител. И още по-интересното – охранява мина!

Уж журито доста хареса нейния тим и действително изсипа най-вече похвали за тях, само че най-после ги прати у дома. Вместо това напред продължи посоченият като най-слаб тим - на четири дами, които се пробваха да имитират Софи Маринова, която е част от журито дружно с Дони, Тита и Виктор Калев.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР