Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари е озадачен от непостоянството

...
Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари е озадачен от непостоянството
Коментари Харесай

Маурицио Сари: Непостоянството в играта на Ювентус ме озадачава

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари е заинтригуван от непостоянството в играта на своя тим. Торинци приключиха 3:3 при гостуването на Сасуоло, като позволиха нов поврат от 2:0 до 2:3, само че този път взеха точка след попадение на Алекс Сандро с глава в средата на второто полувреме.

Сандро се трансформира в воин за " бяло-черните ", като почисти с глава от голлинията малко преди края и избави сигурен гол във вратата на Войчех Шчесни.
 Ювентус издрапа до тъждество в следващото голово шоу с присъединяване на Сасуоло (видео) Това е трети следващ мач без победа за Юве след обрата от 2:0 до 2:4 с Милан и равенството 2:2 с Аталанта.

" Всеки треньор желае неизменност от своя тим, а на нас то ни липсва и във физически, и в душевен проект. Имаме доста мощни моменти в мача и интервали на бездейност, които не мога да схвана на какво се дължат. Но би трябвало да отчетем и обстоятелството, че в последно време срещнахме единствено тимове в топформа. Сасуоло имаше четири следващи победи и в случай че продължава по този метод, ще последва пътя на Аталанта. Но ние би трябвало да си решим казуса с непостоянните изяви. Всеки тим става рисков, когато му позволиш да си подава топката в последната третина от терена пред твоята врата. Твърде елементарно губехме топката. На моменти имам чувството, че този Ювентус има голям капацитет, а в идващия миг съм тотално комплициран, откакто видя какъв брой елементарно позволяваме съперника в нашето наказателно поле. Трябва да намерим салдото ", разяснява Сари.

Капитанът на Юве Джорджо Киелини стартира изненадващо като титуляр след дълго лекуване на травма, само че на почивката бе сменен от Даниеле Ругани.

" Джорджо се усещаше в добра форма последните 3-4 дни, само че малко преди почивката усети болки в прасеца и изиска промяна. Не можех да разгадавам на Леонардо Бонучи, по тази причина пуснах Киелини, тъй като на терена ми трябваше състезател с опит и темперамент ", сподели още Сари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР