Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри напарви първи коментар на

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри напарви първи коментар на
Коментари Харесай

Първите думи на Алегри след трансфера на Кристиано Роналдо

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри напарви първи коментар на новината за прехвърлянето на Кристиано Роналдо в “Старата госпожа”. Сделката стана публично факт през вчерашния ден и Алегри не спести похвали за новото звездно попълнение на торинския гранд.

“Мисля, че това е доста значим трансфер, който значи стъпка на горе за всички в клуба”, разяснява Алегри, представен от уеб страницата football-italia.net. Треньорът посочи, че не е приказвал по телефона с португалската мегазвезда преди завършването на договорката.

“Мисля, че в понеделник ще има конференция, на която ще го видя. Зная, че е доста благополучен, огромен експерт и е значимо попълнение към един тим, който към този момент реализира страхотни неща. Вярвам, че клубът и нашият президент направиха нещо извънредно, освен за Ювентус, само че на първо място за италианския футбол като цяло. Как ще играе той? Както постоянно го е правел - търсейки головете.”, продължи Алегри.

За мен, с всяка година стартира нов цикъл, тъй като Ювентус се промени доста в последните четири години. Този сезон направихме значими неща на трансферния пазар”, приключи 50-годишният експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР