Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да
Коментари Харесай

ЦСКА без Каранга и Матей за сблъсъка с Лудогорец

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да разчита на нападателя Фернандо Каранга и на централния бранител Юрген Матей за гостуването на Лудогорец на 11 май от 19:30 часа от втория кръг в първата шестица на българския футболен хайлайф.

Каранга, който се завърна на " Българска войска " през януари и осъществя 4 гола в 10 мача напролет, за последно игра при успеха над Левски с 3:1 за състезание на 27 април, след което пропусна полуфиналната среща-реванш от шампионата за купата на България против Ботев (Пловдив), изгубена с 0:2 на 1 май. 33-годишният бразилец не тренира в последните дни поради недоволства от болки в прасеца, написа Българска телеграфна агенция.

" Червен " бранител се завръща измежду титулярите против Лудогорец

След повече от година неявяване

В негово неявяване Белчев по всяка възможност ще заложи за Тобиас Хайнц за върха на офанзивата при визитата в Разград.

31-годишният Матей, чийто контракт изтича в края на сезона, също не е разполагаем. В последните мачове нидерландецът игра на инжекции поради болки в коляното, само че обстановката с травмата му не се усъвършенства и от треньорския щаб няма да рискуват с включването му.

Така Белчев ще избира сред Енес Махмутович, Браян Кордоба и Христиан Петров за двойката центъра на защитата на отбора за дуела против Лудогорец.

Разградчани се нуждаят от тъждество против ЦСКА, с цел да си обезпечат предварително 13-а поредна шампионска купа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР