Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич не е много познат

...
Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич не е много познат
Коментари Харесай

Крушчич: Съвсем скоро ЦСКА ще е готов за титлата

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич не е доста прочут в родината си, само че фактът, че е отпред на един от грандовете на Балканите провокира интерес. 43-годишният белградчанин даде изявление за Sport Club - малкия екран, в която работеше като анализатор на съветското състезание преди да стане асистент на Люпко Петрович на " Армията ". Пред някогашните си сътрудници юношата на Партизан описа какви са задачите му с " алените ", а също така съпостави равнището на сръбското и българското състезание.

" Лично Гриша Ганчев настоя да стана старши треньор на тима. Познаваме се чудесно от Литекс и за мен е огромна чест да повеждам на най-успешния български клуб. От идването на господин Ганчев в ЦСКА през 2015 година има огромно усъвършенстване в инфраструктурата, изключително в подготвителната база. Плановете са да се построи нов стадион. Като цяло упоритостите са огромни и пред клуба се обрисуват положителни вероятности ", показа Крушчич.

" Лудогорец е преобладаващата мощ в българския футбол. За тях не е проблем да притеглят футболисти за повече от милион. От друга страна, сигурен съм, че напълно скоро ЦСКА ще може да се бори за шампионската купа. Сегашното управление сигурно няма да се задоволи с второто място ", уверен е сърбинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР