Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори след успеха

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори след успеха
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Класата си каза думата

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва след триумфа с 3:1 против Септември София на Националния стадион „ Васил Левски “ в дуел от 26-ия кръг в efbet Лига. Наставникът на „ алените “ не бе удовлетворен от това, че футболистите на ЦСКА 1948 са дали самодейността на Септември в първите минути на дуела.

„ Септември разполага с един млад и добър състав, който оставиш ли го да играе футбол, ще направи пакости. В първите минути не успяхме да влезем в мача, може би поради умората, насъбрана от предходния дуел “, стартира Янчев.

„ На полувремето споделих, че предоставихме доста топки на Септември да играе умерено през първата част. Класата си пролича в следствие, страхотни голове на Ивайло Чочев. Наблягаме на статичните положения. Не ми хареса, че дадохме доста време на Септември да владее топката през първото полувреме “, разяснява старши треньорът на ЦСКА 1948.

На въпрос дали ЦСКА 1948 може да се замеси в борбата за купата, Янчев съобщи: „ Гледаме си мачовете, които предстоят, а на дневен ред е идващият противник и не мислим за първите два тима “.

Тодор Янчев бе запитан и за положението на Ивайло Чочев, който бе наложително сменен през второто полувреме: „ Чочев и Бирсент Карагарен получиха неразположение, планувахме други смени, само че в следствие ги променихме. Мисля, че няма да има нищо съществено “.

Наставникът на ЦСКА 1948 бе запитан дали ще поддържа някой в дербито от 26-ия кръг в efbet Лига сред ЦСКА и Левски: „ Естествено! “, съобщи Янчев с усмивка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР