Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев похвали играчите на

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев похвали играчите на
Коментари Харесай

Любо Пенев: Тръгваме си с високо вдигнати глави

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев похвали играчите на отбора за представянето им в мача с ЦСКА, макар провалянето с 1:2.

Пенев разяснява и освиркванията, които получи по собствен адрес, като назова обиждащите го " хора, които изнесоха някакво зрелище, с което да отклонят вниманието от неверното и неспособно ръководство на управление ".

" Дойдохме за трите точки. Искам да поздравя момчетата за играта, макар загубата. Допуснахме някои неточности и се стигна до обрата. Но като цяло играхме доста добре. Просто имаше моменти и при 0:0, и при 0:1, при които да вкараме и да решим мача. Не лаская играчите ненужно, мисля, че това е методът, по който би трябвало да се представяме. Противникът реагира, когато изоставаше в резултата, това е обикновено. Днес не вкарахме, само че на следващия ден ще вкараме тези положения, които създадохме. Тази загуба няма да окаже неприятно въздействие върху нас. Продължаваме да работим по безусловно същия метод. Има още доста мачове до края на шампионата - всеки ще губи, всеки ще печели. Това е единствено един мач, който през днешния ден трябваше да спечелим, само че загубихме. Но си тръгваме през днешния ден с високо вдигнати глави ", сподели Пенев.

" Концентрирам се единствено върху спортно-техническата част. Не желая да разясня обстановката по трибуните, само че такова нещо се очакваше. Имаше хора, които изнесоха някакво зрелище, с което да отклонят вниманието от неверното и неспособно ръководство на управление на този клуб. Това не са почитателите, които има този тим. Повече няма какво да разясня ", приключи Пенев, който е и някогашен ментор на ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР