Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров говори в интервю

...
Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров говори в интервю
Коментари Харесай

Васил Петров за мача с Дунав и предстоящия със Септември Сф

Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров приказва в изявление за Дарик радио и dsport за миналия мач на " соколите " против Дунав в Русе, както и за идния такъв-домакинството против водача Септември Сф в неделя.
" Беше сложен мач против Дунав от психическа позиция. Беше значимо да вземем първи точки на открито. Всички бяхме обременени от това, че нямахме маркиран гол като посетители, че нямахме победа на открито. Беше доста значимо това нещо да се случи. Мачът можеше да се развие по по-различен метод за нас, защото още в 3-ата минута Румен Руменов излезе самичък против стража на гостите, само че не съумя да означи. Имахме и други положения, на Грънчов, през второто полувреме на Ивей. Съвсем обикновено тези пропуски натежаха. И домакините имаха положения. мачът стана раздразнителен. Имаше много картони, само че това е обикновено, защото и двата тима се борихме. Радвам се, че победихме в този сложен мач. Поздравявам и домакините, които също се бориха и имаха положения. Благодаря за сериозната поддръжка на почитателите ни. Може би те са най-високото равнище в нашия клуб ", показа Петров.
По отношение идното домакинство против Септември, което се явявава значим тест за Спартак и самия васил Петров, треньорът сподели: Всеки мач е тест и за Васил Петров, и за Спартак Вн, изключително откакто желаеме да се върнем още тази година в елита. Ние би трябвало да побеждаваме. Да побеждаваме във всеки мач. Това е. Приемаме Септември вкъщи след хубави резултати. На наша страна е самочувствието. Какво да кажа за Септември? Резултатите са красноречиви, откакто и двата тима сме на челните места. Стойностен тим със мощен треньор, мощна конструкция и организация. Позитивно надъхан съм. Ще се раздададем, с цел да зарадваме почитателите ". Под въпрос за този мач ще бъде Румен Руменов, който наложително бе сменен при гостуването на Дунав.

Чуйте цялото изявление в приложения звуков файл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР