Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо остана доволен от

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо остана доволен от
Коментари Харесай

Херо: Победата беше задължителна

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Септември София в дуела от 26-я кръг на efbet Лига.

„ Като качество, доста по-далеч сме от доста мачове, които загубихме. Днес беше сюблимен миг, тимът трябваше безусловно да завоюва този мач, даже и с не изключително красива игра. Отборът ни може доста повече, само че има доста огромно напрежение. Тук е моментът да благодаря на почитателите за поддръжката, само че и да ги прикани да не освиркват нашите играчи, в този случай Лерой. Той има качества, само че сходни освирквания го тормозят и той не може да покаже това, на което е кадърен “, съобщи треньорът минути след края на мача във Варна. 

„ Дълбочината ни е дребна, имаме заболели хора. Родни и Румен бяха заболели. Тези момчета, които играха, заслужават почитание за това, което направиха през днешния ден “, добави той за кадровите проблеми в Спартак.

„ Мисля, че е заслужена, тъй като Септември нямаше чисти положения. Като качество и наличие сме надалеч от доста мачове “, сподели опитният треньор за ситуациите в мача.

„ В поредност от мачове сподели неустановеност нашият вратар и бях задължен да дам късмет на Иван, който през днешния ден оправда доверието “, съобщи треньорът за промяната на Кристиано Фигейредо с Иван Дичевски.

„ Надявам се, аз съм пристигнал тук да оказа помощ на тима в този сложен миг “, приключи Херо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР