Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо бе

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо бе
Коментари Харесай

Херо: Ако не бях оптимист, нямаше да се захвана със Спартак

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо бе удовлетворен след края на контролата против ФК Минай (Украйна), в която “соколите ” приключиха реми – 0:0. Според него тимът демонстрира първи проблясъци на жанр, който той търси и се надява с екипа си да съумеят да задържат Спартак измежду най-хубавите тимове у нас.

„ Мисля, че през първото полувреме демонстрираха надграждане в тактическо отношение. Смятам, че нашият тим беше доминантния. Лошото е, че не успяхме да осъществяваме много от ситуациите, които имахме. През второто полувреме като че ли ритъмът ни се наруши със промените, които извършихме. Смятам, че има първи проблясъци на създаване на някакъв жанр в играта. Дано в бъдеще да се запазим от травми и да можем да постановяваме този жанр в мачовете от шампионата.

Какво мога да кажа за Лудогорец – хегемонът в последните 12г. Тежък и сложен мач, след това предстоят мачове с директни съперници и тимове, с които ще се борим за оцеляването. Така че, проследявам безусловно всичко, което се случва в българския футбол.

Аз в случай че не бях оптимист, нямаше да се захвана. Знам, че ще е доста мъчно, виждате с какъв брой точки сме изостанали от другите тимове, само че ще направя всичко допустимо, дружно с моя екип да  работим оптимално, с цел да свършим нужната работа “, съобщи Димитър Димитров. /БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР